personal training vrouwen home workout

jouw personal trainer aan huis

Ben je als vrouw juist op zoek naar een vrouwelijke personal trainer, dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Met een van onze personal trainers sporten betekent dat we samen kijken wat voor soort training het best bij je past. Vervolgens  zorgen we ervoor dat elke training een feestje is. Door veel afwisseling en enthousiasme  aan te brengen op een persoonlijke manier zul je merken  dat sporten leuk is.

In onze visie is sporten veel meer dan alleen een afgetraind lichaam. Wij zorgen ervoor dat je al snel merkt dat je je anders gaat voelen: Energieker. Blijer. Vitaler!

Dankzij het sporten voel je je niet alleen goed in je lichaam, maar ook in je hoofd. Fysiek en Mentaal.

En dat is onze missie. De beste versie van jou naar boven halen.

Als je al niet zo’n liefhebber van de sportschool bent, is het soms lastig om tijd voor sporten vrij te maken in je drukke leven. Terwijl het juist zo belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, zeker met een volle agenda. Daarom maken wij je het makkelijk. We komen naar je toe!  Of het nu thuis is, of in een park in de buurt, wij komen naar de locatie waar jij je het beste bij voelt.

plan van aanpak

stap voor stap naar een betere versie van jezelf

01.

02.

03.

ruth vis fittevis intake

meld je aan voor een vrijblijvend intake gesprek

Als je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon hebben we een korte intake. Wij gaan dan kijken welke personal trainer het beste bij je past.

fitness-594143_1920

vrijblijvend intakegesprek

Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat je nodig hebt en natuurlijk of er een klik is.

kettlebell training

start van personal training

Ben je vrouw en opzoek naar een personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn gekwalificeerd om iedereen te helpen zijn of haar uiteindelijke doel te bereiken.

meest fitte verhalen

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!