Personal training bij je thuis of in een park in Haarlem

Zoek jij een vrouwelijke personal trainer in Haarlem? Bij FitteVis staat jouw gemak centraal. Daarom kies jij de sportlocatie waar jij je prettig voelt. Kies je voor sporten in de buitenlucht? Dan kun je terecht in het Kenaupark, Haarlemmerhout, Reinaldapark of één van de andere mooie parken van Haarlem. Sport jij liever bij jou thuis: in de tuin, de woonkamer, of op zolder? You name it! Wij komen overal met ons trainingsmateriaal naartoe.

Wat kan je verwachten van personal training in Haarlem?

What we do bij personal training in Haarlem

Als je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon, dan hebben we meteen een kort gesprek via de telefoon. Zo bepalen we welke vrouwelijke personal trainer in Haarlem het beste bij je past. Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een uitgebreid intakegesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat jij nodig hebt en of er een klik tussen jullie is.

 

Ons intakegesprek is kosteloos, en op basis van dit gesprek maken wij een trainingsplan waarmee we inspelen op jouw wensen. Wij werken niet met standaard trainingen: alles is echt afgestemd op de persoon. Bij FitteVis sta jij centraal!

Personal training voor en door vrouwen

Ons doel is vrouwen te helpen om gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! In welke fase van je leven jij je ook bevindt, en op welk niveau jij ook zit: wij maken een trainingsschema dat bij jou past. Ook houden we rekening met de verschillende situaties waarin je je als vrouw kan bevinden. Zo kun je ook als je zwanger bent sporten in Haarlem, en passen wij je schema aan op je maandelijkse cyclus. Ook wanneer je een langere tijd niet gesport hebt, ondersteunen wij je graag bij die moeilijke stap om weer te beginnen.

FitteVis Personal training

Trainen met een vrouwelijke personal trainer van Fittevis is daarom een waardevolle investering in jezelf!

today was a good day

Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen?  De tweede persoon traint gratis mee.

kettlebell training

Hoe duur de training uiteindelijk is, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Ja! Het trainingsmateriaal van de vrouwelijke personal trainers van FitteVis gaat overal mee naartoe. Zo kan jij ook nog eens kiezen waar je in Haarlem zou willen sporten.

De vrouwelijke personal trainers van FitteVis zorgen ervoor dat jij altijd met een goed gevoel kan starten met sporten. Zo kijk je samen naar je doelen en wordt je sportschema aangepast op basis van je maandelijke cyclus.

De personal trainingen van FitteVis zijn altijd gebaseerd op jouw doelen en wensen. Hierbij wordt een persoonlijk sportschema gemaakt, die je met begeleiding uit zal gaan voeren. De focus ligt niet alleen op het fysieke lichaam, maar ook op mentaal sterker worden.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!