And so it began
U
iteindelijk heb ik toen Personeelsmanagement gestudeerd en jaren in de recruitment en als HR adviseur gewerkt. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan maar ik merkte toch wel dat elke functie mij snel weer ging vervelen.

Eind 2014 zijn wij verhuisd naar Dublin in verband met het werk van mijn vriend. Omdat het lastig was een baan te vinden met mijn achtergrond ben ik verder gaan kijken en heb ik in de sales gewerkt. Ik kwam er toch wel achter dat het niet helemaal was wie ik ben. Naast mijn fulltime baan en twee kinderen was ik in Dublin ook begonnen met trainen met een personal trainer en ging ik veel naar de sportschool (zo’n vier a vijf keer per week). In het begin focuste ik mij alleen op heel veel sporten en hield ik verder niet veel rekening met mijn voeding. Mijn eten was niet perse ongezond, maar achteraf zie ik dat het vele malen beter kan. Begin 2015 ben ik begonnen met trainen met een andere personal trainer.  Zij heeft mij echt meer inzicht gegeven in de combinatie van voeding en training. Daar leerde ik hoe belangrijk het is om goed te eten en wat voor verschil het ook maakt bij het bereiken van je doelen. Ik ben steeds meer gaan nadenken over wat een belangrijke rol sporten en voeding in mijn leven hebben gespeeld en nog steeds spelen.

N
aast dat je er beter uit ziet, ben ik mij ook beter gaan voelen. Ik heb na mijn twee zwangerschappen een iets mindere periode gehad. Wat ik zeker weet is dat sinds ik ben gaan sporten en goed op mijn voeding ben gaan letten ik mij beter ben gaan voelen. Sindsdien voel ik mij sterker en gelukkiger dan ooit. Het is mijn doel geworden om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk vrouwen in Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort en omstreken ook dit gevoel gaan krijgen.

Ik heb de opleiding bij ITEC afgerond, dit is een wereldwijd erkende opleiding die hoog aangeschreven staat en die gezien wordt als een van de meest uitgebreide personal trainer opleidingen met een apart onderdeel over voeding. In 2018 heb ik bij Scheidegger de opleiding afgerond voor erkend voedingsconsulent.

Ik geloof zelf niet in diëten voor een bepaalde periode. Het moet een levensstijl worden om gezond te leven, want als je dat niet doet, ga je nooit een langdurig positief resultaat bereiken.

Meer persoonlijke verhalen