maak een afspraak

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke personal trainer aan huis? Neem dan contact met ons op! We zorgen voor een afwisselende en persoonlijke workout. Ook als je nog niet helemaal fit bent, of als je sporten niet zo leuk vindt, laten wij je ervaren hoe fijn sporten kan zijn. We geven training op alle niveaus, van beginnende sporter tot ervaren fitnessvrouwen. En omdat wij snappen hoe druk je kan zijn met alle ballen in de lucht houden, komen wij naar jou toe. Zodat fit worden zo min mogelijk tijd kost en je kan sporten waar en wanneer jij het wil.

06 144 91 664

telefoon

Haarlem, Amsterdam, Utrecht en omgeving

adres

plan van aanpak

stap voor stap naar een betere versie van jezelf

01.

02.

03.

ruth vis fittevis intake

meld je aan voor een vrijblijvend intake gesprek

Als je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon hebben we een korte intake. Wij gaan dan kijken welke personal trainer het beste bij je past.

fitness-594143_1920

vrijblijvend intakegesprek

Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat je nodig hebt en natuurlijk of er een klik is.

kettlebell training

start van personal training

Ben je vrouw en opzoek naar een personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn gekwalificeerd om iedereen te helpen zijn of haar uiteindelijke doel te bereiken.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!

× Stel je vraag via whatsapp