Heb je een mooi resultaat behaald en wil je dit delen? Doe het hier! Ik lees graag hoe je jouw persoonlijke doelen hebt behaald en hoe je de weg daar naartoe ervaren hebt.

Of het nu gaat om ondersteuning bij het zwanger & fit blijven, personal training, voedingsadvies of een combinatie van alles bij elkaar: ik lees graag hoe je dit ervaren hebt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FitteVis
Average rating:  
 31 reviews
 by Ruth
Tevreden!

Trainen met Annemieke was heel fijn en effectief.
Altijd klaar om te motiveren. Voorbeeld FitGirl!

 by Femke
Een echte aanrader!

In de 20 lessen met Aouda heb ik na een keizersnede weer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. Het was leuk en leerzaam waardoor ik nu ook zelf vol enthousiasme blijf sporten. Bij een volgende zwangerschap zou ik zeker weer personal training van Aouda willen.

 by Heleen

Ik sport sinds 1,5 jaar met ruth. En hoewel ik sporten helemaal niet leuk vind, zijn de trainingen met ruth heel afwisselend en uitdagend. Afgelopen jaar ben ik een stuk fitter geworden, voel me energieker en ben een stuk slanker. Ze is altijd op tijd. Echt n aanrader.

 by Danielle
Het was het zeker waard!

10 keer heb ik met Yvonne mogen trainen. Ik vind het erg jammer dat ze al voorbij zijn. Yvonne houdt rekening met beperkingen en daagt je uit waar dat kan. Ook is ze erg flexibel en denkt ze met je mee. Ik ben kilo's kwijt en een conditie rijker.

 by Tinie
Personal training Annemieke

Sinds ruim een jaar train ik 1x per week met Annemieke. Door de PT geen excuus meer om over te slaan. De trainingen zijn iedere week anders en op je eigen niveau afgestemd, maar ook uitdagend en erg leuk. Naast het trainen is er tussen de oefeningen door ook altijd wel een momentje voor een praatje of grapje. Ik kan FitteVis / Annemieke dan ook aan iedereen aanbevelen.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»