Heb je een mooi resultaat behaald en wil je dit delen? Doe het hier! Ik lees graag hoe je jouw persoonlijke doelen hebt behaald en hoe je de weg daar naartoe ervaren hebt.

Of het nu gaat om ondersteuning bij het zwanger & fit blijven, personal training, voedingsadvies of een combinatie van alles bij elkaar: ik lees graag hoe je dit ervaren hebt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FitteVis
Average rating:  
 27 reviews
 by Tinie
Personal training Annemieke

Sinds ruim een jaar train ik 1x per week met Annemieke. Door de PT geen excuus meer om over te slaan. De trainingen zijn iedere week anders en op je eigen niveau afgestemd, maar ook uitdagend en erg leuk. Naast het trainen is er tussen de oefeningen door ook altijd wel een momentje voor een praatje of grapje. Ik kan FitteVis / Annemieke dan ook aan iedereen aanbevelen.

 by Wendy

Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!

 by Mariska

Sinds het eerste gesprek met Marije ben ik zo'n zes kilo afgevallen en ik voel me fitter. Leuke, afwisselende trainingen met oog voor herstel na de bevalling. Op je eigen tempo en met genoeg uitdaging.

 by Vanessa
Personal training Mirte

Ik ben vorig jaar begonnen met trainen en dit bevalt mij erg goed. Mirte (personal trainer) is positief ingesteld. Ze overdrijft niet met trainen. Ze motiveert je op de juiste manier om over je grenzen heen te gaan. Het is erg fijn met Mirte te trainen en ik ben super blij met haar.

 by Emilie

Sinds augustus train ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»