personal training
voedingscoach food en advice
Laat hier jouw ervaring achter!
H
eb je een mooi resultaat behaald en wil je dit delen? Doe het hier! Ik lees graag hoe je jouw persoonlijke doelen hebt behaald en hoe je de weg daar naartoe ervaren hebt.

Of het nu gaat om ondersteuning bij het zwanger & fit blijven, personal training, voedingsadvies of een combinatie van alles bij elkaar: ik lees graag hoe je dit ervaren hebt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FitteVis
Average rating:  
 15 reviews
by Ilse on FitteVis
Aanrader

Het was heel fijn om met Ruth te werken. We hebben samen gewerkt aan een plan om mijn core te versterken ivm aanhoudende bekkenklachten na de bevalling. De oefeningen waren variërend en het was heel prettig dat ze steeds rekening hield met mijn mogelijkheden en beperkingen. Naast 1x per week met Ruth heb ik zelf ook 2x per week getraind, waardoor ik echt veel resultaat zie. Nu heb ik zoveel oefeningen van Ruth gehad dat ik het zelf kan voortzetten (ook met behulp van fotos die ze nam). Ruth was heel flexibel in de planning en ik zou haar zeker aanraden!

by Veza on FitteVis
Aanrader!

Ruth is niet alleen een goede trainer, ze is ook nog eens een fijn mens. Dat maakt de trainingen ontzettend leuk. Daarnaast zorgt ze ook voor afwisseling. Ze bedenkt voor iedere training weer nieuwe oefeningen en kijkt daarbij goed naar wat jouw lichaam aan kan. Dankzij Ruth ben ik na mijn bevalling in vrij korte tijd een stuk sterker geworden. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

by Isabelle on FitteVis
Trainingen op maat

Voor ik begon met trainen met Ruth deed ik aan geen enkele sport. Ik merkte dat ik erg moe was ondanks dat ik niet veel deed. De motivatie vinden om zelf te gaan trainen had ik niet, altijd maar morgen ga ik echt beginnen. Ik ben toen gaan kijken voor een trainer die aan huis kan komen zodat ook de smoes “ het regent en ik wil niet nat worden” niet gebruikt kon worden. Zo kwam ik bij Ruth terecht. Ruth zorgt ervoor dat het trainen leuk blijft maar zorgt er ook voor dat ik blijf groeien in mijn train proces. Ik kan mij nu niet meer voorstellen dat Ruth niet meer langskomt.
Het lichamelijke en mentale verschil sinds ik ben begonnen is geweldig. Ik zit veel lekkerder in mijn vel.
Ik raad iedereen aan om met Ruth te gaan trainen als je houdt gezelligheid gecombineerd met een uitdaging.

by Elise on FitteVis

Ik heb zowel in mijn zwangerschap als na mijn zwangerschap getraind met Ruth bij mij thuis, en ik vond het altijd fijn als ze er was! Ze gaf me oefeningen die precies paste bij wat ik aan kon, en ik voelde me achteraf altijd voldaan en tevreden/had echt het gevoel goed bezig te zijn 🙂 Daarnaast was het altijd heel gezellig! Toen mijn zoontje geboren was heeft ze hem ook een paar keer moeten vermaken terwijl ik de oefeningen deed 😉 Ook dat kan ze goed haha! We zien elkaar nu nog steeds weleens voor de gezelligheid. Ik zou het zeker aanraden om met Ruth te trainen!

by Juul on FitteVis

De trainingen waren voor mij een goede stok achter de deur, om het sporten weer op te pakken. Elke week leuke en uitdagende oefeningen, die ik door de duidelijke instructies thuis nog een keer kon herhalen. Tevens heel fijn dat de baby mee mag naar de training.

Ruth is een erg fijn persoon, motiverend en flexibel. Ze houdt goed rekening met je persoonlijke situatie en geeft tips over wat je het beste wel en niet kan doen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»