Reviews

personal training
voedingscoach food en advice
Laat hier jouw ervaring achter!
H
eb je een mooi resultaat behaald en wil je dit delen? Doe het hier! Ik lees graag hoe je jouw persoonlijke doelen hebt behaald en hoe je de weg daar naartoe ervaren hebt.

Of het nu gaat om ondersteuning bij het zwanger & fit blijven, personal training, voedingsadvies of een combinatie van alles bij elkaar: ik lees graag hoe je dit ervaren hebt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FitteVis
Average rating:  
 9 reviews
by Esther on FitteVis
Helemaal top

Na mijn zwangerschap ben ik met Ruth gaan sporten. Mijn doel van de trainingen was om ervoor te zorgen dat ik weer volledig hersteld was van de bevalling en ik weer kon hardlopen. Ik ben met 12 weken begonnen en de trainingen waren top. De trainingen werden afgestemd op mijn fitheid en werden iedere week een stuk zwaarder, zonder dat ze voor overbelasting zorgden. Ook is Ruth heel fijn persoon dat maakt het sporten ook fijner. Ook in tijden van Corona bleek ze heel flexibel te zijn. We verplaatsten de lessen van het park naar mijn achtertuin en hielden 1,5 meter afstand! Het resultaat mag er zijn: in de laatste training testjes gedaan of ik weer kon hardlopen en inmiddels werk volop (maar rustig aan) aan het rennen!

by Puck on FitteVis
Fit na mijn bevalling

Ruth heeft mij geweldig begeleid bij het starten met sporten na mijn zwangerschap. Elke week een leuke, uitdagende en nieuwe work-out bij mij thuis, geen probleem wanneer mijn baby er bij was, ideaal! Na acht weken zie ik al mooi resultaat en kan ik weer zelfstandig aan de slag. Naast trainen heeft ze ook mijn voedingspatroon bekeken en nuttige adviezen gegeven. Ik gun iedere mama die weer wat wil gaan doen de professionele en fijne begeleiding van Ruth!

by Wanda on FitteVis

Samen met een vriendin nu 2,5 maand aan het sporten met Ruth, bevalt ontzettend goed! Ze is motiverend, heel flexibel, het is nooit saai en we zien allebei al resultaat! We zijn super tevreden!

by Leonie on FitteVis
Helemaal blij!

Via via kwam ik bij Ruth terecht. Ik vond fitness nooit echt interessant, verveelde me vaak in de sportschool dus stond altijd maar wat te klooien op de apparaten. Ik had er dan ook weinig effect van. Maar met Ruth is het sporten een groot onderdeel van mijn leven geworden. Ze heeft enorm veel kennis van zaken en past de training op je behoefte aan. Veel afwisseling, circuits en high intensity . Het blijft uitdagend! Persoonlijk heb ik grote sprongen gemaakt, mede doordat ze het voedingsstuk ook aanpakt. Zo tof!
Ik zou haar zeker aanraden. Ze voelt je goed aan en haalt samen met je de max uit jezelf...

by Tamara on FitteVis
Eerlijk, direct en haar advies is goed vol te houden

Ruth heeft mij geholpen met afvallen, ze keek eerst naar mijn eet- en leefpatroon en ging met mij aan de slag. Ze liet mij zien wat gezonde voeding voor mij kon doen. Ik kreeg door haar advies op te volgen snel meer energie, begon beter te slapen en ben nu al 5 kilo afgevallen zonder dat ik het gevoel heb gehad op een dieet te zijn. Ruth geloofd in gezonde voeding en levensstijl en niet in diëten.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»