Reviews

personal training
voedingscoach food en advice
Laat hier jouw ervaring achter!
H
eb je een mooi resultaat behaald en wil je dit delen? Doe het hier! Ik lees graag hoe je jouw persoonlijke doelen hebt behaald en hoe je de weg daar naartoe ervaren hebt.

Of het nu gaat om ondersteuning bij het zwanger & fit blijven, personal training, voedingsadvies of een combinatie van alles bij elkaar: ik lees graag hoe je dit ervaren hebt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
FitteVis
Average rating:  
 11 reviews
by Juul on FitteVis

De trainingen waren voor mij een goede stok achter de deur, om het sporten weer op te pakken. Elke week leuke en uitdagende oefeningen, die ik door de duidelijke instructies thuis nog een keer kon herhalen. Tevens heel fijn dat de baby mee mag naar de training.

Ruth is een erg fijn persoon, motiverend en flexibel. Ze houdt goed rekening met je persoonlijke situatie en geeft tips over wat je het beste wel en niet kan doen.

by Jennifer on FitteVis
Personal training

Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken.

Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

by Esther on FitteVis
Helemaal top

Na mijn zwangerschap ben ik met Ruth gaan sporten. Mijn doel van de trainingen was om ervoor te zorgen dat ik weer volledig hersteld was van de bevalling en ik weer kon hardlopen. Ik ben met 12 weken begonnen en de trainingen waren top. De trainingen werden afgestemd op mijn fitheid en werden iedere week een stuk zwaarder, zonder dat ze voor overbelasting zorgden. Ook is Ruth heel fijn persoon dat maakt het sporten ook fijner. Ook in tijden van Corona bleek ze heel flexibel te zijn. We verplaatsten de lessen van het park naar mijn achtertuin en hielden 1,5 meter afstand! Het resultaat mag er zijn: in de laatste training testjes gedaan of ik weer kon hardlopen en inmiddels werk volop (maar rustig aan) aan het rennen!

by Puck on FitteVis
Fit na mijn bevalling

Ruth heeft mij geweldig begeleid bij het starten met sporten na mijn zwangerschap. Elke week een leuke, uitdagende en nieuwe work-out bij mij thuis, geen probleem wanneer mijn baby er bij was, ideaal! Na acht weken zie ik al mooi resultaat en kan ik weer zelfstandig aan de slag. Naast trainen heeft ze ook mijn voedingspatroon bekeken en nuttige adviezen gegeven. Ik gun iedere mama die weer wat wil gaan doen de professionele en fijne begeleiding van Ruth!

by Wanda on FitteVis

Samen met een vriendin nu 2,5 maand aan het sporten met Ruth, bevalt ontzettend goed! Ze is motiverend, heel flexibel, het is nooit saai en we zien allebei al resultaat! We zijn super tevreden!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»