DUO PERSONAL TRAINING

Bij FitteVis stimuleren we het plezier en effectiviteit van samen sporten. Daarom kun je bij ons meedoen aan onze duo personal training. Werk samen met een vriend of vriendin aan je fitnessdoelen. Samen sta je sterker, motiveren jullie elkaar en wordt het sporten niet alleen effectiever, maar ook leuker. Ontdek snel of duo personal training iets voor jou is. 

kettlebell swing - bootcamp workout oefening

Voordelen van duo personal training

personal training website workout home

Werkwijze duo training

Voorafgaand aan de duo trainingen plannen we een intakegesprek in, waarbij we jullie doelen en wensen bespreken. Op basis hiervan stellen we een trainingsprogramma op dat perfect aansluit bij jullie sportdoelen.

Tijdens de trainingen worden jullie begeleid door onze professionele trainsters, die ervoor zorgen dat de oefeningen correct worden uitgevoerd en dat jullie gemotiveerd blijven om het beste uit jezelf en elkaar te halen. Ons programma is gevarieerd, met onder andere kracht-, cardio- en functionele training, om jullie op alle vlakken uit te dagen!

Naast de trainingen krijgen jullie ook advies op het gebied van voeding en lifestyle, zodat jullie niet alleen tijdens de duo trainingen, maar ook daarbuiten werken aan een gezonde levensstijl die bij jullie past.

Zijn jullie klaar voor de uitdaging? Neem dan contact met ons op. Samen gaan we vooruit, stap voor stap, naar een gezonder en fitter leven. 

Sporten bij FitteVis

Personal training

trainingsschema

Op maat gemaakte sessies waarin jouw persoonlijke doelen centraal staan! Met de juiste begeleiding en een op maat gemaakt plan werken we hier stap voor stap naartoe. 

Mother & Move

PowerMama® fittevis haarlem

Speciaal ontworpen programma’s voor (aanstaande) moeders. Zo kun je altijd veilig sporten tijdens en rondom je zwangerschap.

Coaching

coaching

Onze vrouwelijke personal trainsters coachen jou niet alleen op fysiek vlak, maar ook je mentale welzijn staat centraal. Dat is immers net zo belangrijk.

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

Veelgestelde vragen over duo personal training

Absoluut! Onze ervaren trainsters passen de oefeningen aan op jullie individuele fitnessniveaus, of je nu een beginner bent of al meer ervaring hebt. Zo krijgen jullie beiden een training die perfect aansluit bij jullie behoeften en doelen.

Nee, dat hoeft niet per se. Onze trainers zullen tijdens het intakegesprek jullie individuele doelen bespreken en een trainingsprogramma opstellen dat zowel rekening houdt met jullie gezamenlijke doelen als met jullie individuele behoeften. Zo kunnen jullie samen werken aan verschillende doelen, terwijl jullie elkaar nog steeds motiveren en ondersteunen tijdens de trainingen.

Hoe vaak je de duo trainingen volgt, hangt af van jullie persoonlijke doelen, beschikbaarheid en budget. Over het algemeen raden we aan om minimaal twee keer per week samen te trainen om consistente vooruitgang te boeken. Onze trainers zullen jullie tijdens het intakegesprek adviseren over de ideale hoeveelheid trainingen voor jullie situatie.

maak een afspraak

Wil je graag een vrijblijvend intake gesprek om te kijken of trainen tijdens de zwangerschap of trainen na de zwangerschap iets voor je is? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via ons contactformulier! Wil je gewoon sporten en werken aan een betere versie van jezelf? Wij verzorgen ook personal training aan huis!

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!

× Stel je vraag via whatsapp