Wil jij je graag in 10 weken fitter voelen en daarnaast ook afvallen zonder dieet? Meer weten? Lees dan snel verder.

Wil jij je graag in 10 weken fitter voelen en daarnaast ook afvallen zonder dieet? Meer weten? Lees dan snel verder.

Jaaaa, het is nu echt een feit! Op 2 april beginnen we met ons 10-weekse “Nooit meer diëten“ programma. Daarin word je 10 weken lang, 3x per week, begeleidt door twee coaches. Wij gaan jou helpen om snel weer fit te worden. En niet alleen voor nu, maar voor altijd!

Je krijgt eerst een intake gesprek met ons beiden, om je beter te leren kennen. Wij geloven dat een persoonlijke aanpak het beste resultaat geeft. Wij gaan je leren hoe je zelf goed kunt sporten, buiten, of in je eigen huiskamer. En we gaan je leren hoe je normaal en gezond kunt eten. Niet door te diëten,  maar door meer kennis over voeding op te doen.

Personal trainer Ruth gaat twee keer in de week lekker met de groep naar buiten, daar leer je op een goede manier te sporten. We laten je het belang van een goede houding zien en geven uitleg over welke spiergroep je met welke oefening traint. Ook laat ze zien hoe je in een gezond tempo snel fit wordt!

Voedingscoach Tamara gaat ook wekelijks met de groep aan de slag, waarbij we onder meer een keer de supermarkt in duiken om te zien hoe je een etiket leest. Ook vertelt ze waar de verleidingen zitten en waarom. We bespreken ook het zogenaamde ‘preppen’. Want als je op tijd bedenkt wat je wil eten, is het maken van een gezonde keuze veel makkelijker en goed vol te houden. Elke twee weken hebben we een weeg- en meetmoment. Dit doen we met de hele groep zodat jullie elkaar kunnen aanmoedigen en steunen. Want je bent niet alleen, wij doen het met de hele groep!

Inhoud van het programma:

– 8 personen per groep (alleen vrouwen)
– Persoonlijke intake
– 2x per week gezamenlijk buiten sporten onder begeleiding van een personal coach
– Elke week een leuke activiteit gericht op gezonde voeding door voedingscoach Tamara
– 1 x per 2 weken, gezamenlijk wegen en meten op locatie in Haarlem

10 weken lang, 3 x per week persoonlijke begeleiding van een voedingscoach en een personal coach voor maar 350,- euro! Geef je nu op want vol is echt vol ?

contact button

Leave a Reply

Your email address will not be published.