Personal Training

personal training
personal training
personal training
jouw personal trainer aan huis
T
egenwoordig zijn er veel personal trainers te vinden. Allemaal hebben ze een verschillende filosofie en reden waarom ze mensen willen trainen. Mijn personal training filosofie is redelijk simpel en ik hoop dat deze jou ook aanspreekt: “Gezond leven is gelukkig leven, en dat straal je uit.” Hiermee wil ik uitdragen dat ik op de eerste plaats heb ervaren dat de juiste voeding en de juiste hoeveelheid sport enorm bijdragen aan positief in het leven staan.

 

De reden dat ik zie dat veel mensen kiezen voor een personal trainer is, dat je met een personal trainer door middel van coaching en motiveren veel meer resultaat bereikt dan gewoon iedere week naar de sportschool gaan en veel van hetzelfde te doen (en toch een ander resultaat verwachten). Iedereen heeft natuurlijk een ander doel waarom hij of zij sport. De een wil afvallen, de ander wil gespierder worden en weer iemand anders traint om betere prestaties te leveren in zijn of haar eigen sport.

Ik ben gekwalificeerd om iedereen te helpen zijn of haar uiteindelijke doel te bereiken. Met iedereen afzonderlijk zal ik een op maat gemaakt plan maken om dit te realiseren. Ik begeleid, motiveer en coach in zowel voeding als sport.

B
en je vrouw en opzoek naar een personal trainer aan huis? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik ben gekwalificeerd om iedereen te helpen zijn of haar uiteindelijke doel te bereiken. Met iedereen afzonderlijk zal ik een op maat gemaakt plan maken om dit te realiseren. Ik begeleid, motiveer en coach in zowel voeding als sport.

 

Waar kan ik je, met personal training, allemaal bij helpen?

Je bent vrouw en je wilt fitter, strakker of sterker worden of je hebt hulp nodig bij een ander sportief doel.
Je bent zwanger en je wilt graag blijven sporten of juist meer bewegen en hebt daar hulp bij nodig of je bent net bevallen en wilt (weer) gaan sporten onder begeleiding (back in shape raken). Ik kom graag bij je langs waardoor een oppas voor je baby niet nodig is voor meer info hiervoor zie hiervoor: PowerMama®.
Wil je meer informatie over een van mijn programma’s contact mij.

Kosten per sessie: €55,-

Meer over ‘Training’