Wie ben ik eigenlijk? Waarom ben ik personal trainer geworden?

Wie ben ik eigenlijk? Waarom ben ik personal trainer geworden?

Je hebt misschien al wel eens iets van mij voorbij zien komen, of je kent mij al persoonlijk dat kan natuurlijk ook. Wie ben ik eigenlijk? Is misschien ook wel leuk om te weten. Ik zal mij eerst even aan je voorstellen: Ik ben Ruth moeder van twee meiden Noah en Jackie. Ik woon in Haarlem sinds april 2018.  Mijn passie voor sport gaat al ver terug, ik sport sinds mijn 20ste al actief en heb toen ook al eens gekeken om een sportopleiding te gaan doen.

Uiteindelijk heb ik toen Personeelsmanagement gestudeerd en jaren in de recruitment en als HR adviseur gewerkt. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan maar ik merkte toch wel dat elke functie mij snel weer ging vervelen.

Eind 2014 ben ik met mijn ex partner en kinderen in Dublin gaan wonen in verband met het werk van mijn ex partner. Omdat het lastig was een baan te vinden met mijn achtergrond ben ik verder gaan kijken en heb ik in de sales gewerkt. Ik kwam er toch wel achter dat het niet helemaal was wie ik ben. Naast mijn fulltime baan en twee kinderen was ik in Dublin ook begonnen met trainen met een personal trainer en ging ik veel naar de sportschool (zo’n vier a vijf keer per week). In het begin focuste ik mij alleen op heel veel sporten en hield ik verder niet veel rekening met mijn voeding. Mijn eten was niet perse ongezond, maar achteraf zie ik dat het vele malen beter kan. Begin 2015 ben ik begonnen met trainen met een andere personal trainer.  Zij heeft mij echt meer inzicht gegeven in de combinatie van voeding en training. Ik leerde hoe belangrijk het is om goed te eten en wat voor verschil het ook maakt bij het bereiken van je doelen. Ik ben steeds meer gaan nadenken over wat een belangrijke rol sporten en voeding in mijn leven hebben gespeeld en nog steeds spelen. Naast dat je er beter uit ziet, ben ik mij ook beter gaan voelen. Ik heb na mijn twee zwangerschappen een iets mindere periode gehad. Ik weet zeker dat sinds ik ben gaan sporten en goed op mijn voeding ben gaan letten ik mij beter ben gaan voelen. Dat zijn nog steeds belangrijke dingen waar ik mij extra op focus als ik door een wat zwaardere tijd heen ga, focus op sporten en gezond eten. Ik merk dan dat ik mentaal sterker ben om er doorheen te komen. Begin 2019 ben ik met mijn bedrijf  Fittevis begonnen met als doel zoveel mogelijk vrouwen te trainen  Sporten en bewegen is zo belangrijk helemaal naarmate we ouder worden, het maakt je leven fysiek en mentaal een stuk makkelijker. 

Ik heb in Dublin de opleiding bij ITEC afgerond, dit is een wereldwijd erkende opleiding die hoog aangeschreven staat en die gezien wordt als een van de meest uitgebreide personal trainer opleidingen met een apart onderdeel over voeding.  2018 heb ik bij Scheidegger de opleiding afgerond voor  erkend  voedingsconsulent.

Ik geloof zelf niet in diëten voor een bepaalde periode. Ik denk dat het je levensstijl moet worden om gezond te leven, want als je dat niet doet ga je nooit een langdurig positief resultaat bereiken.

Wil je weten wat ik allemaal voor je kan doen? Neem dan even contact button

 

i, leuk dat je op mijn site komt kijken. Ik zal mij eerst even aan je voorstellen. Mijn naam is Ruth Vis, moeder van twee meiden: Noah en Jackie. Samen met mijn vriend en kinderen woon ik sinds april 2018 in Haarlem. Mijn passie voor sport gaat al ver terug, ik sport sinds mijn 20e al actief en heb toen ook al eens gekeken om een sportopleiding te gaan doen. Hi, leuk dat je op mijn site komt kijken. Ik zal mij eerst even aan je voorstellen. Mijn naam is Ruth Vis, moeder van twee meiden: Noah en Jackie. Samen met mijn vriend en kinderen woon ik sinds april 2018 in Haarlem. Mijn passie voor sport gaat al ver terug, ik sport sinds mijn 20e al actief en heb toen ook al eens gekeken om een sportopleiding te gaan doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

× Stel je vraag via whatsapp