Afvallen met een personal trainer: Het is écht Gezonder en leuker

Afvallen met een personal trainer: Het is écht Gezonder en leuker

Wil jij afvallen door (meer) te gaan sporten, maar vind je het moeilijk om dit zelf voor elkaar te krijgen? Misschien vind je het niet fijn om naar de sportschool te gaan omdat je de oefeningen niet goed kent, of je hebt gewoon een extra steuntje in de rug nodig. Heb je er weleens aan gedacht om met een personal trainer te gaan sporten? Afvallen met een personal trainer van FitteVis heeft zo zijn voordelen. Lees dit artikel maar eens!

Dit is waarom afvallen met een personal trainer wél werkt

Je bent heus niet de enige die het moeilijk vindt om een trainingsschema vol te houden. Dat is logisch: als je alleen sport, moet jij jezelf iedere keer weer motiveren om naar de sportschool te gaan of je hardloopschoenen aan te trekken. En dat, terwijl je sporten misschien helemaal niet zo leuk vindt of de oefeningen misschien wel veel te moeilijk of te zwaar zijn… Dat kan anders! Door voor het afvallen een personal trainer in te schakelen, zul je jouw doelen wél bereiken! Waarom? We hebben de voordelen van trainen met een personal trainer hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Je hoeft het niet alleen te doen, samen zijn we nog veel sterker!
  • Een personal trainer zorgt voor een stok achter de deur
  • Hij/zij haalt altijd het beste in jou naar boven
  • Sporten met een maatje is veel leuker

Sneller afvallen met een personal trainer van FitteVis

Als je gaat sporten omdat je graag wilt afvallen, heb je meer nodig dan alleen een sportmaatje. Wist je dat de vrouwelijke personal trainers van FitteVis nog veel meer voor je kunnen doen dan een personal trainer van de sportschool? Wij denken met je mee over:

  • Comfort! We plannen de workouts bij je thuis of gaan naar een park bij jou in de buurt
  • Sneller afvallen, omdat de oefeningen worden aangepast op jouw lichaam en niveau
  • Afvallen doe je door sporten en gezond eten; onze personal trainers geven hierover advies
  • We zijn er voor je en kunnen je mentaal ondersteunen

Let’s get fit!

Wil jij deze zomer lekker buiten sporten met één van onze personal trainers in de buurt? Er is altijd wel een personal trainer van FitteVis die helemaal in jouw plaatje past en met jou de uitdaging aangaat. We trainen op locatie in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Amersfoort, en ook in de nabije omgeving van deze steden. Tijdens een gratis intake bespreek jij samen met je personal trainer een persoonlijk plan dat jou gaat helpen bij het afvallen. Als je vragen hebt, mag je natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.