Trainen met een personal trainer in Amersfoort

Wil jij trainen met een personal trainer in Amersfoort? Of je nu graag thuis traint of in een mooi park in de stad: wij komen overal met ons trainingsmateriaal naartoe. Stadspark Schothorst, Klein Zwitserland, het Waterwinggebied, of jouw eigen tuin of huiskamer, het kan allemaal! Wij willen sporten voor vrouwen zo prettig mogelijk maken. Jij kiest de locatie, en wij helpen jou je doelen te bereiken.

Wat kan je verwachten van personal training in Amersfoort?

What we do bij personal training in Amersfoort

Wanneer jij contact met ons opneemt, dan stellen we jou telefonisch een paar vragen. Op basis van jouw antwoorden kunnen we bepalen welke vrouwelijke personal trainer het beste bij jou past. Deze trainer zal vervolgens bij je langskomen voor een gratis intakegesprek. Het doel van dit gesprek is om samen jouw doelstellingen te bepalen en om te kijken of er een klik tussen jullie is.

Aan de hand van jouw wensen maken wij een trainingsschema op maat. Wij werken dus niet met standaard trainingen, maar alles is echt afgestemd op de persoon. Zoals we eerder al vertelden vinden wij het erg belangrijk om rekening te houden met waar de persoon op dat moment staat.

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

Personal training voor en door vrouwen

De personal trainers van FitteVis helpen vrouwen om gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! Wij vrouwen weten hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases in je leven. Of je nu voor het eerst gaat beginnen met sporten, of het wilt oppakken na bijvoorbeeld een blessure, wij vinden een passende training voor jou. Als vrouwelijke personal trainers houden wij rekening met dat een vrouwenlichaam anders is dan een mannenlichaam. Zo passen wij onze trainingen aan op jouw situatie, en houden we rekening met een zwangerschap, jouw maandelijkse cyclus, of wanneer jij in de overgang zit.

FitteVis Personal training bussum

Kort samengevat: trainen met een trainster van Fittevis is een waardevolle investering in jezelf!

FitteVis Hoofddorp Personal training

 Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen? Dat kan! De tweede persoon traint gratis mee.

kettlebell training

 Wat de kosten van de training zullen zijn, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

De vrouwelijke personal trainers van FitteVis nemen hun sportmaterialen overal mee naartoe. Zo kan je gemakkelijk in je eigen stad sporten in het park, je eigen huis of een andere locatie naar wens!

De personal trainers van FitteVis kijken altijd naar jouw wensen en doelen en maken op basis hiervan een sportschema. Hierin is rekening gehouden met je maandelijkse cyclus en is het doel dat jij je fysiek en mentaal beter gaat voelen.

De trainingen van FitteVis zijn volledig afgestemd op jouw doelen en wensen, iedere training is anders en staat in het teken van jou. Je zal al snel merken dat je fitter wordt en je mentaal ook veel sterker voelt.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!