Trainen tijdens en na de zwangerschap met Mother & Move

Wil jij fit en sterk blijven door te trainen tijdens je zwangerschap, of wil je juist weer in topvorm komen door te trainen na je zwangerschap? Dan is het 8-weekse Mother & Move programma echt iets voor jou!

Tijdens het Mother & Move programma ga je 8 weken aan de slag met een personal trainer. De training heeft aandacht voor je core, bekkenbodem, balans, kracht, cardio en ademhalingstechnieken. Het doel van personal training tijdens of na je zwangerschap is om fit te blijven of weer te worden. Op deze manier ben je na je zwangerschap ook weer sneller klaar om deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s.

Voordelen van trainen tijdens de zwangerschap

Wat houdt Mother & Move in?

Ons trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen door te trainen tijdens of na de zwangerschap. We starten met een uitleg over je houding, diastase en bewegingspatronen. We bespreken de zwangerschap en de bevalling en de gevolgen die je daarvan kunt ondervinden. Daarnaast bekijken we je sterke en zwakke punten, en kijken we waar we meer aandacht aan kunnen geven bij de personal training tijdens of na je zwangerschap. De focus ligt op het versterken van je core door het trainen van de buikspieren. Ook zullen we de grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren versterken door onder andere je billen te trainen tijdens de zwangerschap.

Voor wie?

Het Mother & Move programma is bedoeld voor vrouwen die personal trainer zoeken tijdens of na hun zwangerschap. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met de personal training. Bij een keizersnede is dit 8 weken. Na je afspraak met de gynaecoloog kan je het weer rustig gaan opbouwen.

maak een afspraak

Wil je graag een vrijblijvend intake gesprek om te kijken of trainen tijdens de zwangerschap of trainen na de zwangerschap iets voor je is? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via ons contactformulier! Wil je gewoon sporten en werken aan een betere versie van jezelf? Wij verzorgen ook personal training aan huis!