Personal training thuis of in je omgeving in Bussum

Op zoek naar een personal trainer in Bussum of omgeving? Dan ben je bij FitteVis aan het juiste adres. In het hart van Bussum en de omliggende omgeving, geven wij personal training voor en door vrouwen. Dit kan gewoon bij je thuis, of in een van de nabijgelegen parken. Waar je ook wilt trainen, de personal trainers van FitteVis dragen onze complete uitrusting met ons mee. Op deze manier train jij in Bussum waar en wanneer het uitkomt, met de meest professionele personal trainers.

Wat je kan verwachten van personal training in Bussum:

Vrouwelijke personal training in Bussum

Bij FitteVis draait alles om het versterken van vrouwen, zodat zij welzijn, vitaliteit en een onwrikbare mentale kracht kunnen omarmen. Als vrouwen van FitteVis begrijpen we hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle levensfasen. Of je nu wilt beginnen met sporten, na een blessure opnieuw wilt beginnen, of gewoon de draad weer wilt oppakken na een sportpauze; wij begrijpen dat dit een uitdaging kan zijn. Onze vrouwelijke personal trainers in Bussum houden ook rekening met de unieke behoeften van het vrouwenlichaam. Of het nu gaat om trainen tijdens en na de zwangerschap, de maandelijkse cyclus of de overgangsfase.

Een personal training plan afgestemd op jou

Wanneer je contact met ons opneemt via e-mail of telefoon, volgt er een telefonische intake. Hierdoor kunnen we bepalen welke vrouwelijke personal trainer in Bussum het beste bij jou past. Vervolgens plannen we een gratis intakegesprek met de door jou gekozen trainer. Samen bespreken jullie jouw doelen, behoeften en natuurlijk of er een klik is.

Het intakegesprek is kosteloos. Op basis hiervan stellen wij een trainingsplan op dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Bij FitteVis geloven we niet in standaard trainingen. Alles wordt individueel aangepast. Dit is van groot belang, omdat we rekening houden met waar jij op dat moment staat.

FitteVis Personal training bussum

Trainen met een trainster van FitteVis is een waardevolle investering in jezelf. Je kan kiezen voor een personal trainer in Bussum en omgeving en traint op een plek waar jij je op je gemak voelt. 

fitness personal training bussum

Ook als je graag met een vriend of vriendin traint, mag de tweede persoon gratis deelnemen

Personal training bussum

De kosten van de training zijn afhankelijk van jouw wensen en trainingsfrequentie. De prijs per training varieert tussen €60,- en €85,- (exclusief btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Met een personal trainer van FitteVis train je op de mooiste plekken van Bussum. Kies zelf voor een gewenste buitenlocatie of train gewoon bij jou thuis. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe.

Nadat je gekoppeld bent aan een vrouwelijke personal trainer die het beste bij je past, gaan jullie tijdens een gratis intakegesprek samen je doelstellingen bepalen. Hierna kun je samen aan de slag met het uitvoeren van jouw gepersonaliseerde trainingsplan.

Ja, zeker! Met de vrouwelijke personal trainers van FitteVis hebben we als doel om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te maken. Ook in Bussum helpen we je graag verder deze doelen te bereiken.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!