Een deskundige personal trainer in Heemstede en omstreken

Ben je op zoek naar gepersonaliseerde begeleiding? FitteVis is jouw antwoord voor personal training in Heemstede en de nabije omgeving. We brengen ons trainingsmateriaal overal naartoe waar jij je comfortabel voelt: in jouw eigen huis of in het midden van de natuur in een nabijgelegen park. De keuze is aan jou, of je nu je training het liefst in je woonkamer of tuin volgt. In Heemstede zijn prachtige plekken zoals het Wandelbos, Groenendaal of de schilderachtige Overplaats te vinden. En natuurlijk zijn er nog andere parken, waaronder de Amsterdamse Waterleidingduinen. Wij streven ernaar om het vrouwen gemakkelijker te maken om te trainen – jij bepaalt de locatie, en wij zorgen voor de rest.

Wat je kan verwachten van personal training in Heemstede:

Vrouwenemancipatie door bewuste gezondheid

FitteVis is er om vrouwen te ondersteunen in hun reis naar een gezondere, fittere en mentaal sterkere versie van zichzelf. We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om een nieuwe sportroutine op te pakken, of juist weer op te pakken na een periode van inactiviteit. Onze vrouwelijke personal trainers uit Heemstede houden rekening met de unieke behoeften van het vrouwelijk lichaam. Of het nu gaat om trainen tijdens en na de zwangerschap, omgaan met de maandelijkse cyclus, of de uitdagingen van de overgang. Zo worden de trainingen aangepast op wat jouw lichaam aankan. 

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

Wat we bieden bij personal training in Heemstede

Wanneer je contact met ons zoekt via e-mail of telefoon, brengen we een korte telefonische intake in beweging. Dit voortraject helpt ons om de vrouwelijke personal trainer uit Heemstede te kiezen die het beste bij jou past – een match op maat. Zodra dit is vastgesteld, maakt deze deskundige trainer persoonlijk tijd voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen duiken jullie in jouw doelen, behoeften en of er een natuurlijke klik is.

Dit intakegesprek is geheel zonder kosten. Gebaseerd op deze interactie, vormen wij een op maat gesneden trainingsplan, naadloos afgestemd op jouw wensen. Standaardprogramma’s laten wij achterwege; wij geloven in oprechte personalisatie. Dit is cruciaal, aangezien wij jouw huidige situatie als vertrekpunt nemen en van daaruit opbouwen.

kettlebell training

Trainen met een trainster van FitteVis is een waardevolle investering in jezelf. Je kan kiezen voor een personal trainer in Heemstede en omgeving en traint op een plek waar jij je op je gemak voelt. 

FitteVis Hoofddorp Personal training

Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen? De tweede persoon traint gratis mee.

today was a good day

Hoe duur de training uiteindelijk is, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Met een FitteVis personal trainer ontdek je de prachtigste locaties in Heemstede. Kies jouw ideale buitenplek of train gemakkelijk thuis. Onze vrouwelijke trainers zijn altijd voorbereid, waar je ook traint!

Nadat je bent gematcht met de ideale vrouwelijke personal trainer, duiken jullie in een kosteloos intakegesprek om jouw doelen vast te stellen. Vervolgens start je gezamenlijk met de uitvoering van jouw op maat gemaakte trainingsplan.

Absoluut! Bij FitteVis streven onze vrouwelijke personal trainers ernaar om vrouwen te ondersteunen bij het bereiken van een gezondere, fittere en mentaal sterkere levensstijl. Ook in Heemstede zijn we toegewijd aan jouw succes in het verwezenlijken van deze doelen.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!