Vrouwelijke Personal training in Hoofddorp en omgeving

Ontdek met FitteVis de vele mogelijkheden voor personal training in Hoofddorp en nabije omgeving. Of je nu verkiest om te trainen in je eigen huis/tuin of midden in de natuur in het park, onze vrouwelijke trainers staan paraat, altijd en overal. Geef jouw voorkeur aan – de gezelligheid van je woonkamer of de vrijheid van de natuur. Train bijvoorbeeld gemakkelijk in het Stadspark, het Spaarnwoude Park en het veelzijdige Park 21. De keuze is aan jou, en wij brengen de training naar je toe. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt, en daar hoort de juiste locatie bij!

Wat je kan verwachten van personal training in Hoofddorp:

Vrouwelijke personal trainers in Hoofddorp

FitteVis ondersteunt vrouwen in hun zoektocht naar gezondheid, vitaliteit en mentale weerbaarheid. Wij begrijpen dat het starten of vernieuwen van een sportroutine uitdagend kan zijn. Onze vrouwelijke personal trainers zijn geworteld in het begrip van het vrouwenlichaam, inclusief factoren zoals zwangerschap, de maandelijkse cyclus en de overgang. Dit zorgt voor een training die jouw unieke lichaam respecteert en ondersteunt.

Personal training in Hoofddorp: een intake voor het beste resultaat

Ben je op zoek naar een personal trainer in Hoofddorp die jou ondersteunt op de weg naar lichamelijke en fysieke gezondheid? Wanneer je contact zoekt via e-mail of telefoon, starten we met een beknopte intakegesprek via de telefoon. Hieruit selecteren we de vrouwelijke personal trainer uit Hoofddorp die het beste bij jouw wensen aansluit. Deze personal training zal een kosteloos intakegesprek met je voeren. Samen verkennen jullie jouw doelstellingen, behoeften en of er een natuurlijke klik is.

In dit startgesprek vallen de kosten weg. Hieruit creëren we samen met onze personal trainers in Hoofddorp een uniek trainingsplan, dat in lijn staat met jouw wensen en doelen. We laten standaards achterwege; elke stap wordt authentiek op jou afgestemd. We vinden persoonlijk maatwerk ontzettend belangrijk en passen de trainingen aan op jouw huidige fase en behoeften.

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.
personal training Hoofddorp door vrouwen

Trainen met een trainster van FitteVis is een waardevolle investering in jezelf. Je kan kiezen voor een personal trainer in Hoofddorp en omgeving en traint op een plek waar jij je op je gemak voelt. 

FitteVis Hoofddorp Personal training

Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen? De tweede persoon traint gratis mee.

FitteVis Personal training Hoofddorp

Hoe duur de training uiteindelijk is, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Onze personal trainers staan paraat om naar jou toe te komen. Zo ervaar je personal training in Hoofddorp en nabije omgeving op plekken waar jij je comfortabel voelt. Sport in huis, in het midden van de natuur of in een park!

Na het matchen met de ideale vrouwelijke personal trainer, stippelen jullie samen tijdens een kosteloos intakegesprek je doelen uit. Hierop volgt gezamenlijke uitvoering van jouw op maat gemaakte trainingsplan.

Zeker weten! Bij FitteVis streven onze vrouwelijke personal trainers ernaar vrouwen te begeleiden naar een gezondere, fittere en mentaal sterkere levensstijl. Ook in Hoofddorp staan we klaar om je te helpen deze doelen te verwezenlijken.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!