Personal training in Utrecht en omgeving op jouw favoriete locatie

Als jij op zoek bent naar een personal trainer in Utrecht, waarbij jij je 100% op je gemak voelt, lees dan zeker verder. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun trainingsmateriaal overal mee naartoe. Dus of jij nu wilt sporten in één van de mooie parken van Utrecht (zoals het Wilhelminapark, het Grifpark of het Julianapark), of je je liever in het zweet werkt in je eigen huis of tuin: het kan allemaal. Wij stellen jouw wensen voorop en houden rekening met jouw niveau en situatie. Zo maken wij sporten in Utrecht voor vrouwen toegankelijk en leuk!

Wat je kunt verwachten van sporten met een personal trainer in Utrecht:

What we do bij personal training in Utrecht

Als je contact met ons opneemt, dan bellen wij jou direct voor een kort oriënterend gesprek. Daarna zoeken wij de vrouwelijke personal trainer in Utrecht die het beste bij jou past.

Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een gratis intakegesprek. Samen bepalen jullie wat je wilt bereiken met het sporten en kijken jullie of jullie het goed met elkaar kunnen vinden. Dat is wel zo belangrijk wanneer je elkaar veel gaat zien!

Op basis van het intakegesprek maken wij een trainingsplan dat inspeelt op jouw behoeften. Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt en dus volledig afgestemd op de persoon. Dat is wat wij belangrijk vinden!

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

Personal training voor en door vrouwen

Ons doel is om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! Wij vrouwen van FitteVis weten hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases in je leven. Daarom passen wij onze trainingen aan op het leven van de vrouwelijk sporter, en houden wij er rekening mee als jij zwanger bent, ongesteld bent, of in de overgang zit. Ook begeleiden wij je graag wanneer je na een lange tijd weer gaat starten met trainen.

FitteVis Personal training bussum

Sporten met vrouwen in Utrecht met FitteVis is een investering in jezelf!

FitteVis Hoofddorp Personal training

Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen?  Bij ons traint de tweede persoon gratis mee!

kettlebell training

De kosten van de training hangen af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Met een personal trainer van FitteVis kan je trainen op de mooiste plekken van Utrecht. Kies voor een prachtig park of gewoon bij jou thuis. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe.

Op basis van een intakegesprek maken we bij FitteVis een trainingsplan dat inspeelt op jouw behoeften. Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt en dus volledig afgestemd op de persoon. Zo doe je altijd een training die perfect bij je past.

Ja, dat kan! Het doel van de vrouwelijke personal trainers van FitteVis om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te worden. Ook in Utrecht helpen we je verder.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!