Personal training in Utrecht en omgeving op jouw favoriete locatie

Als jij op zoek bent naar een personal trainer in Utrecht, waarbij jij je 100% op je gemak voelt, lees dan zeker verder. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun trainingsmateriaal overal mee naartoe. Dus of jij nu wilt sporten in één van de mooie parken van Utrecht (zoals het Wilhelminapark, het Grifpark of het Julianapark), of je je liever in het zweet werkt in je eigen huis of tuin: het kan allemaal. Wij stellen jouw wensen voorop en houden rekening met jouw niveau en situatie. Zo maken wij sporten in Utrecht voor vrouwen toegankelijk en leuk!

Wat je kunt verwachten van sporten met een personal trainer in Utrecht:

What we do bij personal training in Utrecht

Als je contact met ons opneemt, dan bellen wij jou direct voor een kort oriënterend gesprek. Daarna zoeken wij de vrouwelijke personal trainer in Utrecht die het beste bij jou past.

Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een gratis intakegesprek. Samen bepalen jullie wat je wilt bereiken met het sporten en kijken jullie of jullie het goed met elkaar kunnen vinden. Dat is wel zo belangrijk wanneer je elkaar veel gaat zien!

Op basis van het intakegesprek maken wij een trainingsplan dat inspeelt op jouw behoeften. Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt en dus volledig afgestemd op de persoon. Dat is wat wij belangrijk vinden!

Personal training voor en door vrouwen

Ons doel is om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! Wij vrouwen van FitteVis weten hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases in je leven. Daarom passen wij onze trainingen aan op het leven van de vrouwelijk sporter, en houden wij er rekening mee als jij zwanger bent, ongesteld bent, of in de overgang zit. Ook begeleiden wij je graag wanneer je na een lange tijd weer gaat starten met trainen.

FitteVis Personal training bussum

Sporten met vrouwen in Utrecht met FitteVis is een investering in jezelf!

FitteVis Hoofddorp Personal training

Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen?  Bij ons traint de tweede persoon gratis mee!

kettlebell training

De kosten van de training hangen af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Met een personal trainer van FitteVis kan je trainen op de mooiste plekken van Utrecht. Kies voor een prachtig park of gewoon bij jou thuis. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe.

Op basis van een intakegesprek maken we bij FitteVis een trainingsplan dat inspeelt op jouw behoeften. Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt en dus volledig afgestemd op de persoon. Zo doe je altijd een training die perfect bij je past.

Ja, dat kan! Het doel van de vrouwelijke personal trainers van FitteVis om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te worden. Ook in Utrecht helpen we je verder.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!