Personal training in Utrecht en omgeving op jouw favoriete locatie

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Utrecht die jouw persoonlijke doelen begrijpt en je op je gemak stelt? Bij FitteVis werken we met ervaren vrouwelijke trainers die hun expertise en trainingsmateriaal meenemen naar jouw favoriete locatie. Of je nu kiest voor de frisse lucht in het Wilhelminapark, het Grifpark, het Julianapark, of de privacy van je eigen huis of tuin; wij maken personal training in Utrecht flexibel, toegankelijk en vooral erg leuk.

Personal training utrecht

Wat je kunt verwachten van sporten met een personal trainer in Utrecht

Personal training in Utrecht bij FitteVis

Personal training

trainingsschema

Op maat gemaakte sessies waarin jouw persoonlijke doelen centraal staan! Met de juiste begeleiding en een op maat gemaakt plan werken we hier stap voor stap naartoe. 

Mother & Move

PowerMama® fittevis haarlem

Speciaal ontworpen programma’s voor (aanstaande) moeders. Zo kun je altijd veilig sporten tijdens en rondom je zwangerschap.

Coaching

coaching

Onze vrouwelijke personal trainers coachen jou niet alleen op fysiek vlak, maar ook je mentale welzijn staat centraal. Dat is immers net zo belangrijk

Werkwijze personal training in Utrecht

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

Vrouwelijke personal training in Utrecht

Ons doel is om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! Wij vrouwen van FitteVis weten hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases in je leven. Daarom passen wij onze trainingen aan op het leven van de vrouwelijk sporter, en houden wij er rekening mee als jij zwanger bent, ongesteld bent, of in de overgang zit. Ook begeleiden wij je graag wanneer je na een lange tijd weer gaat starten met trainen. Trainen als vrouw is zoveel anders dan trainen als man en dat is precies waar we het verschil maken. We houden rekening met je lichaam, je cyclus en energieniveau! 

Onze vrouwelijke personal trainers

personal training meet the team

Geïnteresseerd en enthousiast dat zijn dingen die ik vaak van klanten terug krijg. Door mijn oprechte interesse weet ik goed wat iemand aan kan. Ik zal er daardoor voor zorgen dat je alles uit een training haalt.

FitteVis personal trainer
Wil je sterker en fitter in je vel zitten, dan ben je bij mij aan het juiste adres.
meet the team

Mijn passie voor de sport wil ik delen met jou. Ik wil jou net zo enthousiast maken en laten zien hoe leuk sporten is.

Waarom personal training? 

Personal training in Utrecht bij FitteVis betekent dat je traint waar jij je prettig voelt, of dat nu in een park, thuis, of een andere favoriete plek is. De locatie flexibiliteit maakt het mogelijk om een omgeving te kiezen waar jij het meest gemotiveerd en comfortabel bent. Onze vrouwelijke personal trainers in Utrecht begrijpen jouw unieke behoeften. Onze trainers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen door verschillende levensfases en met verschillende doelen. Onze personal trainers in Utrecht bieden niet alleen fysieke training maar zorgen ook voor persoonlijke groei, zowel mentaal als fysiek, door middel van een ondersteunende en open werkwijze. Deze combinatie van locatie flexibiliteit, deskundige begeleiding en de focus op algehele groei maakt onze personal training in Utrecht uniek en effectief.

bilspieren trainen vrouw

Kosten personal training in Utrecht

De kosten van personal training in Utrecht verschillen per aanvraag. Neem gerust contact met ons op om een offerte op te vragen!

Ontdek de kracht van personal training met FitteVis. Wil jij de stap maken naar een gezonder en fitter leven? Onze vrouwelijk personal trainers in Utrecht staan vandaag nog voor je klaar! Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden.

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Met een personal trainer van FitteVis kan je trainen op de mooiste plekken van Utrecht. Kies voor een prachtig park of gewoon bij jou thuis. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe.

Op basis van een intakegesprek maken we bij FitteVis een trainingsplan dat inspeelt op jouw behoeften. Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt en dus volledig afgestemd op de persoon. Zo doe je altijd een training die perfect bij je past.

Ja, dat kan! Het doel van de vrouwelijke personal trainers van FitteVis om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te worden. Ook in Utrecht helpen we je verder.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!