personal training vrouwen workout

jouw personal trainer aan huis

personal training
personal training meet the team

Geïnteresseerd en enthousiast dat zijn dingen die ik vaak van klanten terug krijg. Door mijn oprechte interesse weet ik goed wat iemand aan kan. Ik zal er daardoor voor zorgen dat je alles uit een training haalt.

Sporten is een onderdeel van mijn leven en ik wil iedereen laten ervaren dat sporten heel leuk kan zijn. Ik geloof zelf niet in diëten of sporten voor even.Het moet een levensstijl worden om gezond te leven en voldoende te bewegen want als je dat niet doet, ga je nooit een langdurig positief resultaat bereiken. 

vierkant

Fit, Fun,  Sportief, Empatisch en Afwisseling. Dat ben ik. Leonie. Aangenaam kennis te maken!

Voor mij is sporten de manier om fit en energiek te blijven. Ik vind het geweldig om je dit ook te laten ervaren en je hierbij te begeleiden.
Samen kijken we naar je haalbare doelen en zorgen we ervoor dat het sporten leuk en afwisselend is. Hoop je snel te zien!

FitteVis personal trainer

Persoonlijke doelen zijn er om behaald te worden! Of je nu fitter, mobieler, moet revalideren of wilt afvallen.

Samen met jou ga ik de uitdaging aan!

meet the team

Mijn passie voor de sport wil ik delen met jou. Ik wil jou net zo enthousiast maken en laten zien hoe leuk sporten is.

Ik wil jou helpen jouw grenzen te verleggen en doelen te bereiken, de knop om te zetten en serieus wat aan je overgewicht of conditie te doen. Zodat je fitter en gezonder wordt en bovendien meer van je zelf gaat houden. Ik kom graag naar jouw vertrouwde omgeving en dan gaan we samen aan de slag!

meet the team

Ik ben gek op sport en gezondheid. Lekker bewegen, verstandig eten, zorgen voor voldoende ontspanning, kortom: goed voor jezelf zorgen.

Ik help je hier graag bij, samen gaan we je doelen bereiken!

meet the team

Als personal trainer ben ik betrokken, enthousiast en motiverend. Sporten is voor mij zelfzorg, een moment waarin ik aandacht besteed aan mijn fysieke en mentale gezondheid. Een moment waar ook gelachen en plezier gemaakt kan worden!

Ongeacht jouw fitness achtergrond, wil ik je graag helpen met te ondervinden wat sport voor jou betekent en hoe we jouw doelen kunnen bereiken. De trainingen kunnen in het Nederlands of Engels gegeven worden.

FitteVis team

Fitness heeft voor mij vele betekenissen, maar het komt eigenlijk neer op het leven; het verbeteren van levenskwaliteit, om makkelijk en pijnvrij te bewegen, en een goede conditie te hebben om lang te genieten van het leven. 

Voor anderen kan fitness natuurlijk iets anders betekenen, en dat geeft mij ook inspiratie. Ik wil met u samenwerken om uw motivatie voor fitness te vinden, te stimuleren, en te ontwikkelen.

FitteVis team
Iedereen verlangt ernaar om zich goed te voelen. Je gezondheid speelt hierin een belangrijk rol. Ik geloof dat regelmatig bewegen goed is voor lichaam en geest. Het helpt je gewicht te verliezen, of om jouw gewicht op peil te houden en je fitter te voelen. Ook slaap je beter en helpt het om stress tegen te gaan.
 
Ik ben er voor jou! Zodat jij je fit en gezond kunt voelen en je zal ondersteunen bij het overwinnen van jouw persoonlijke uitdaging!
Marije FitteVis
Fit, gezond en gelukkig zijn. Dat wil toch iedereen? Ik help je hier graag bij! Ik ben Marije en jou begeleiden naar een fittere versie van jezelf is wat ik het liefste doe! 
 
Of jouw doel nu is om kracht op te bouwen na een bevalling, eindelijk eens een hardloopwedstrijd te finishen of je lekkerder in je vel te voelen, samen gaan we aan de slag om dit doel te bereiken!
 
En naast het bereiken van doelen vind ik het ook belangrijk om het leuk te hebben tijdens de trainingen en zorg ik er graag voor dat je plezier gaat ervaren in het sporten!

meest fitte verhalen