personal training vrouwen workout

jouw personal trainer aan huis

personal training
personal training meet the team

Geïnteresseerd en enthousiast dat zijn dingen die ik vaak van klanten terug krijg. Door mijn oprechte interesse weet ik goed wat iemand aan kan. Ik zal er daardoor voor zorgen dat je alles uit een training haalt.

Sporten is een onderdeel van mijn leven en ik wil iedereen laten ervaren dat sporten heel leuk kan zijn. Ik geloof zelf niet in diëten of sporten voor even.Het moet een levensstijl worden om gezond te leven en voldoende te bewegen want als je dat niet doet, ga je nooit een langdurig positief resultaat bereiken. 

vierkant

Fit, Fun,  Sportief, Empatisch en Afwisseling. Dat ben ik. Leonie. Aangenaam kennis te maken!

Voor mij is sporten de manier om fit en energiek te blijven. Ik vind het geweldig om je dit ook te laten ervaren en je hierbij te begeleiden.
Samen kijken we naar je haalbare doelen en zorgen we ervoor dat het sporten leuk en afwisselend is. Hoop je snel te zien!

FitteVis personal trainer

Persoonlijke doelen zijn er om behaald te worden! Of je nu fitter, mobieler, moet revalideren of wilt afvallen.

Samen met jou ga ik de uitdaging aan!

meest fitte verhalen