goede voornemens

What we do

Als je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon hebben we een korte intake. Wij gaan dan kijken welke personal trainer het beste bij je past.

Deze trainer zal dan bij je langs komen voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat je nodig hebt en natuurlijk of er een klik is.

Onze tarieven
Een intake gesprek is kosteloos. Aan de hand van het intake gesprek maken wij een trainingsplan afhankelijk van je wensen. Wij werken niet met standaard trainingen, alles is echt afgestemd op de persoon. Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De trainingen kunnen overal plaatsvinden. Wij willen het je zo makkelijk mogelijk maken, dus het mag bij jou thuis, in het park om de hoek of op welke plek je voorkeur heeft.

Hoe duur de training uiteindelijk is, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wil trainen. De prijs per training varieert tussen de 60 en 85 euro (ex.btw).

plan van aanpak

stap voor stap naar een betere versie van jezelf

01.

02.

03.

ruth vis fittevis intake

meld je aan voor een vrijblijvend intake gesprek

Als je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon hebben we een korte intake. Wij gaan dan kijken welke personal trainer het beste bij je past.

fitness-594143_1920

vrijblijvend intakegesprek

Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat je nodig hebt en natuurlijk of er een klik is.

kettlebell training

start van personal training

Ben je vrouw en opzoek naar een personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn gekwalificeerd om iedereen te helpen zijn of haar uiteindelijke doel te bereiken.

meest fitte verhalen

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!