Personal training bij je thuis of in een park in Almere en omgeving

Ben jij opzoek naar een personal trainer in Almere bij je thuis of in een park. Waar jij het ook fijn vindt om te trainen, wij brengen ons trainingsmateriaal naar je toe. Train je het liefst bij je thuis in de woonkamer of in de tuin, het is allemaal mogelijk. Almere heeft natuurlijk ook super veel leuke parken zoals: het Beatrix park, Lumierepark  of  het cascadepark. Het mag natuurlijk ook bij een van de vele andere parken of bij een strandje  in Almere. Wij willen personal training voor vrouwen zo makkelijk mogelijk maken, jij kiest de plek en wij komen erheen.

Wat je kan verwachten van personal training in Almere:

What we do bij personal training in Almere

Nadat je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon hebben we een korte intake via de telefoon. Wij gaan dan kijken welke vrouwelijke personal trainer in Almere het beste bij je past. Deze vrouwelijke personal trainer zal dan bij je langs komen voor een gratis intake gesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat je nodig hebt en of er een leuke klik is.

Een intake gesprek is volledig kosteloos. Aan de hand van het intake gesprek zullen wij een trainingsplan maken afhankelijk van je wensen. Wij werken namelijk niet met standaard trainingen, maar alles is echt afgestemd op de persoon. Het is voor ons erg belangrijk  om rekening te houden met waar je als persoon op dat moment staat.

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

Personal training voor en door vrouwen

FitteVis helpt vrouwen graag om gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! Als vrouwen van FitteVis weten we hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases van je leven. Als je na een tijdje het sporten opnieuw wilt oppakken vanwege een blessure of andere redenen, of juist wil gaan beginnen, kan het een lastige stap zijn om deze gewoonte (weer) op te pakken. De vrouwelijke personal trainers van FitteVis houden er ook altijd rekening mee dat een vrouwenlichaam niet werkt zoals een mannenlichaam. Bijvoorbeeld trainen tijdens en na je zwangerschap,  maandelijkse cyclus, en wanneer je in de overgang zit.

kettlebell training

Trainen met een trainster van FitteVis is een waardevolle investering in jezelf. Je kan kiezen voor een personal trainer in Almere en traint op een plek waar jij je op je gemak voelt. 

FitteVis Hoofddorp Personal training

Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen? De tweede persoon traint gratis mee.

today was a good day

Hoe duur de training uiteindelijk is, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Met een personal trainer van FitteVis train je op de mooiste plekken van Almere. Kies zelf voor een gewenste buitenlocatie of train gewoon bij jou thuis. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe.

Nadat je gekoppeld bent aan een vrouwelijke personal trainer die het beste bij je past, gaan jullie tijdens een gratis intakegesprek samen je doelstellingen bepalen. Hierna kun je samen aan de slag met het uitvoeren van jouw gepersonaliseerde trainingsplan.

Ja, zeker! Met de vrouwelijke personal trainers van FitteVis hebben we als doel om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te maken. Ook in Almere helpen we je graag verder deze doelen te bereiken.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!