Personal training bij je thuis of in een park in Almere

Ben jij opzoek naar een personal trainer in Almere bij je thuis of in een park. Waar jij het ook fijn vindt om te trainen, wij brengen ons trainingsmateriaal naar je toe. Train je het liefst bij je thuis in de woonkamer of in de tuin, het is allemaal mogelijk. Almere heeft natuurlijk ook super veel leuke parken zoals: het Beatrix park, Lumierepark  of  het cascadepark. Het mag natuurlijk ook bij een van de vele andere parken of bij een strandje  in Almere. Wij willen personal training voor vrouwen zo makkelijk mogelijk maken, jij kiest de plek en wij komen erheen.

Wat je kan verwachten van personal training in Almere:

What we do bij personal training in Almere

Nadat je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon hebben we een korte intake via de telefoon. Wij gaan dan kijken welke vrouwelijke personal trainer in Almere het beste bij je past. Deze vrouwelijke personal trainer zal dan bij je langs komen voor een gratis intake gesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat je nodig hebt en of er een leuke klik is.

Een intake gesprek is volledig kosteloos. Aan de hand van het intake gesprek zullen wij een trainingsplan maken afhankelijk van je wensen. Wij werken namelijk niet met standaard trainingen, maar alles is echt afgestemd op de persoon. Het is voor ons erg belangrijk  om rekening te houden met waar je als persoon op dat moment staat.

Personal training voor en door vrouwen

FitteVis helpt vrouwen graag om gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! Als vrouwen van FitteVis weten we hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases van je leven. Als je na een tijdje het sporten opnieuw wilt oppakken vanwege een blessure of andere redenen, of juist wil gaan beginnen, kan het een lastige stap zijn om deze gewoonte (weer) op te pakken. De vrouwelijke personal trainers van FitteVis houden er ook altijd rekening mee dat een vrouwenlichaam niet werkt zoals een mannenlichaam. Bijvoorbeeld trainen tijdens en na je zwangerschap,  maandelijkse cyclus, en wanneer je in de overgang zit.

kettlebell training

Trainen met een trainster van FitteVis is een waardevolle investering in jezelf. Je kan kiezen voor een personal trainer in Almere en traint op een plek waar jij je op je gemak voelt. 

FitteVis Personal training

Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen? De tweede persoon traint gratis mee.

today was a good day

Hoe duur de training uiteindelijk is, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Met een personal trainer van FitteVis train je op de mooiste plekken van Almere. Kies zelf voor een gewenste buitenlocatie of train gewoon bij jou thuis. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe.

Nadat je gekoppeld bent aan een vrouwelijke personal trainer die het beste bij je past, gaan jullie tijdens een gratis intakegesprek samen je doelstellingen bepalen. Hierna kun je samen aan de slag met het uitvoeren van jouw gepersonaliseerde trainingsplan.

Ja, zeker! Met de vrouwelijke personal trainers van FitteVis hebben we als doel om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te maken. Ook in Almere helpen we je graag verder deze doelen te bereiken.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!