Personal training in utrecht en omgeving: thuis of in het park

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Utrecht die jouw persoonlijke doelen begrijpt en je op je gemak stelt? Bij FitteVis werken we met ervaren vrouwelijke trainers die hun expertise en trainingsmateriaal meenemen naar jouw favoriete locatie. Of je nu kiest voor de frisse lucht in het Wilhelminapark, het Griftpark, het Julianapark, of de privacy van je eigen huis of tuin; wij maken personal training in Utrecht flexibel, toegankelijk en vooral erg leuk.

Personal training voor en door vrouwen

FitteVis helpt vrouwen graag om gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! De vrouwelijke trainers van FitteVis weten hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases van je leven. Of je nu wilt beginnen met sporten, het na een tijdje weer op wilt pakken of niet hebt kunnen sporten door een blessure. Het kan een moeilijke stap zijn om (weer) te beginnen. Onze personal trainers houden rekening met de subtiele verschillen tussen mannen en vrouwen en zorgen voor een fijne omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en lekker kunt trainen. 

06 144 91 664

telefoon

Haarlem, Amsterdam, Utrecht en omgeving

adres

Wat kun je verwachten van personal training in Utrecht?

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

What we do bij personal training in Utrecht

Als je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon, dan hebben we meteen een kort gesprek via de telefoon. Zo bepalen we welke vrouwelijke personal trainer in Utrecht het beste bij je past. Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een uitgebreid intakegesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat jij nodig hebt en of er een klik tussen jullie is.

 

Ons intakegesprek is kosteloos, en op basis van dit gesprek maken wij een trainingsplan waarmee we inspelen op jouw wensen. Wij werken niet met standaard trainingen: alles is echt afgestemd op de persoon. Bij FitteVis sta jij centraal!

Veelgestelde vragen

Met een personal trainer van FitteVis kan je trainen op de mooiste plekken van Utrecht. Kies voor een prachtig park of gewoon bij jou thuis. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe.

Op basis van een intakegesprek maken we bij FitteVis een trainingsplan dat inspeelt op jouw behoeften. Onze trainingen worden altijd op maat gemaakt en dus volledig afgestemd op de persoon. Zo doe je altijd een training die perfect bij je past.

Ja, dat kan! Het doel van de vrouwelijke personal trainers van FitteVis om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te worden. Ook in Utrecht helpen we je verder.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!

× Stel je vraag via whatsapp