Trainen met een personal trainer in Amersfoort

Wil jij trainen met een personal trainer in Amersfoort? Of je nu graag thuis traint of in een mooi park in de stad: wij komen overal met ons trainingsmateriaal naartoe. Stadspark Schothorst, Klein Zwitserland, het Waterwinggebied, of jouw eigen tuin of huiskamer, het kan allemaal! Wij willen sporten voor vrouwen zo prettig mogelijk maken. Jij kiest de locatie, en wij helpen jou je doelen te bereiken.

Wat kan je verwachten van personal training in Amersfoort?

What we do bij personal training in Amersfoort

Wanneer jij contact met ons opneemt, dan stellen we jou telefonisch een paar vragen. Op basis van jouw antwoorden kunnen we bepalen welke vrouwelijke personal trainer het beste bij jou past. Deze trainer zal vervolgens bij je langskomen voor een gratis intakegesprek. Het doel van dit gesprek is om samen jouw doelstellingen te bepalen en om te kijken of er een klik tussen jullie is.

Aan de hand van jouw wensen maken wij een trainingsschema op maat. Wij werken dus niet met standaard trainingen, maar alles is echt afgestemd op de persoon. Zoals we eerder al vertelden vinden wij het erg belangrijk om rekening te houden met waar de persoon op dat moment staat.

Personal training voor en door vrouwen

De personal trainers van FitteVis helpen vrouwen om gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! Wij vrouwen weten hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases in je leven. Of je nu voor het eerst gaat beginnen met sporten, of het wilt oppakken na bijvoorbeeld een blessure, wij vinden een passende training voor jou. Als vrouwelijke personal trainers houden wij rekening met dat een vrouwenlichaam anders is dan een mannenlichaam. Zo passen wij onze trainingen aan op jouw situatie, en houden we rekening met een zwangerschap, jouw maandelijkse cyclus, of wanneer jij in de overgang zit.

FitteVis Personal training bussum

Kort samengevat: trainen met een trainster van Fittevis is een waardevolle investering in jezelf!

FitteVis Hoofddorp Personal training

 Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen? Dat kan! De tweede persoon traint gratis mee.

kettlebell training

 Wat de kosten van de training zullen zijn, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

De vrouwelijke personal trainers van FitteVis nemen hun sportmaterialen overal mee naartoe. Zo kan je gemakkelijk in je eigen stad sporten in het park, je eigen huis of een andere locatie naar wens!

De personal trainers van FitteVis kijken altijd naar jouw wensen en doelen en maken op basis hiervan een sportschema. Hierin is rekening gehouden met je maandelijkse cyclus en is het doel dat jij je fysiek en mentaal beter gaat voelen.

De trainingen van FitteVis zijn volledig afgestemd op jouw doelen en wensen, iedere training is anders en staat in het teken van jou. Je zal al snel merken dat je fitter wordt en je mentaal ook veel sterker voelt.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!