Personal training in Amsterdam en omgeving: thuis of in het park

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Amsterdam, bij je thuis of in een park? Wij komen overal met ons trainingsmateriaal naartoe, waar jij het prettig vindt. Train je het liefst thuis in de woonkamer of op het dakterras? Dat kan! Maar Amsterdam heeft natuurlijk ook super veel leuke parken zoals: het Vondelpark, Westerpark,  Sarphatipark, Amsterdamse bos of het Beatrixpark. Het mag natuurlijk ook bij een van de vele andere parken in Amsterdam. Wij willen het vrouwen zo makkelijk mogelijk maken. Jij kiest de plek en wij komen erheen.

Wat kan je verwachten van personal training in Amsterdam?

What we do bij personal training in Amsterdam

Als je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon, dan hebben we meteen een korte intake via de telefoon.  Wij gaan dan kijken welke vrouwelijke personal trainer in Amsterdam het beste bij je past. Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een gratis intakegesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat je nodig hebt en natuurlijk of er een klik is.

Het intakegesprek is kosteloos. Aan de hand van het intakegesprek maken wij een trainingsplan afhankelijk van je wensen. Wij werken niet met standaard trainingen, alles is echt afgestemd op de persoon. Zoals we hierboven al aangaven: het is erg belangrijk om rekening te houden met waar de persoon op dat moment staat.

Personal training voor en door vrouwen

FitteVis helpt vrouwen graag om gezonder, fitter en mentaal sterker te worden! Wij vrouwen van FitteVis weten hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle fases in je leven. Wanneer je wilt beginnen met sporten, of het juist na een tijdje weer opnieuw wilt oppakken na een blessure of gewoon even niet gesport hebt. Het kan een moeilijke stap zijn om (weer) te beginnen. De vrouwelijke personal trainer houdt ook rekening mee dat een vrouwenlichaam niet werkt zoals een mannenlichaam. Met een vrouw kun je zo beter trainen tijdens en na je zwangerschap,  tijdens je maandelijkse cyclus, en wanneer je in de overgang zit.

FitteVis Personal training bussum

Kortom: trainen met FitteVis is een waardevolle investering in jezelf. Je kunt kiezen voor een personal trainer aan huis in Amsterdam, of voor personal training in de frisse buitenlicht.

today was a good day

Wil je graag met je vriend of een vriendin samen trainen?  De tweede persoon traint gratis mee!

kettlebell training

Hoe duur de training uiteindelijk is, hangt af van je wensen en van hoe vaak je wilt trainen. De prijs per training varieert tussen de €60,- en de €85,- (excl. btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Ja! De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe. Zo ook naar Amsterdam! Train in een park of makkelijk bij jouw in huis of in de tuin.

De trainingen van FitteVis zijn altijd afgesteld op je persoonlijke doelen en wensen. Daarnaast is iedere training anders en ligt de focus niet alleen op fysiek gezond worder, maar ook op mentaal sterker worden.

Bij FitteVis wordt je gekoppeld aan een vrouwelijke personal trainer die het beste bij je past. Jullie bespreken tijdens een gratis intakegesprek samen je doelstellingen, waarna je samen aan de slag kan gaan met een gepersonaliseerd trainingsplan.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!