Personal training thuis of in je omgeving in Bussum

Op zoek naar een personal trainer in Bussum of omgeving? Dan ben je bij FitteVis aan het juiste adres. In het hart van Bussum en de omliggende omgeving, geven wij personal training voor en door vrouwen. Dit kan gewoon bij je thuis, of in een van de nabijgelegen parken. Waar je ook wilt trainen, de personal trainers van FitteVis dragen onze complete uitrusting met ons mee. Op deze manier train jij in Bussum waar en wanneer het uitkomt, met de meest professionele personal trainers.

Wat je kan verwachten van personal training in Bussum:

Vrouwelijke personal training in Bussum

Bij FitteVis draait alles om het versterken van vrouwen, zodat zij welzijn, vitaliteit en een onwrikbare mentale kracht kunnen omarmen. Als vrouwen van FitteVis begrijpen we hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen in alle levensfasen. Of je nu wilt beginnen met sporten, na een blessure opnieuw wilt beginnen, of gewoon de draad weer wilt oppakken na een sportpauze; wij begrijpen dat dit een uitdaging kan zijn. Onze vrouwelijke personal trainers in Bussum houden ook rekening met de unieke behoeften van het vrouwenlichaam. Of het nu gaat om trainen tijdens en na de zwangerschap, de maandelijkse cyclus of de overgangsfase.

Dit zeggen onze Fitte Vrouwen

Wen M.
Wen M.
23 Oktober 2022
Sporten met Ruth is leuk geworden! Je wordt indirect en direct gestimuleerd om door te blijven gaan en dat is zo belangrijk voor je gezondheid! Ik beveel Fittevis zeker aan!
Emilie Elshof
Emilie Elshof
28 Januari 2022
Sinds augustus sport ik twee keer per week met Ruth en ik word er elke keer blij van. Ze motiveert zonder overdreven te pushen en is met haar interesse en humor ook nog eens een gezellige gesprekspartner. Ik ben sterker en fitter dan ooit. En die 12+ zwangerschapskilo’s? Die zijn allang weg!
Linda Jager
Linda Jager
16 November 2021
Hele fijne personal training bij je thuis. Ik ben aan het begin van mijn zwangerschap gestart en daardoor erg fit gebleven. Een aanrader!
Myra May
Myra May
14 Oktober 2021
Ruth heeft veel variatie in haar trainingen. Ze geeft uitdagende oefeningen en is resultaatgericht. Het is ook nog eens heel gezellig met haar. Een top PT!!!
Marianne Van der Hoeven
Marianne Van der Hoeven
13 Oktober 2021
Ruth is een geweldige personal trainer en vrouw! Haar trainingen zijn leuk en heel afwisselend. Ze luistert echt naar wat jij wil en maakt een plan wat bij je past! Sporten wordt leuk als je met Ruth traint!
evelien dittrich
evelien dittrich
13 Oktober 2021
Ik sport alweer ruim een half jaar met Ruth. Tijdens mijn zwangerschap hielp het me om tot het einde (week 40!) fit te blijven. Na de bevalling om gebalanceerd mijn conditie en kracht weer op te bouwen. Ruth is naast heel professioneel ook erg gezellig én vindt het geen probleem om de baby tussendoor even te troosten. Ik kan het iedereen aanraden; een waardevolle investering in jezelf!
Lizzy Martin
Lizzy Martin
21 Januari 2021
Ruth is rustig en opbouwend. Ze geeft je het gevoel dat ze zich echt interesseert voor jou als persoon en denkt na over hoe ze je kan motiveren, met humor en kennis van zaken. De trainingen vind ik omvliegen. Het is een enorm pluspunt dat ze elke keer iets nieuws bedenkt, waardoor de trainingen afwisselend en verrassend blijven. Ook vind ik het buiten trainen echt een pre!
Café Nassau Hein en Leonie
Café Nassau Hein en Leonie
20 Januari 2021
Trainen met Ruth is echt heel fijn. Ze stemt zich op je af, luistert goed naar je doelstellingen en heeft veel afwisseling in de training. Verder is ze heel geinteresseerd en dat maakt het persoonlijk ! dikke aanrader
Jennifer Venneman
Jennifer Venneman
20 Januari 2021
Ruth is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Ze is enthousiast, gemotiveerd, flexibel en enorm betrokken. Iedere week is de personal training weer een fijne stok achter de deur, waarbij ik gemotiveerd word door Ruth om net dat stapje extra te zetten. Ruth haalt op sportgebied écht het beste in mij naar boven. Samen met mij kijkt zij iedere keer weer hoe mijn doelen behaald kunnen worden. Daarbij houdt zij goed rekening met mijn gezondheidssituatie.

Een personal training plan afgestemd op jou

Wanneer je contact met ons opneemt via e-mail of telefoon, volgt er een telefonische intake. Hierdoor kunnen we bepalen welke vrouwelijke personal trainer in Bussum het beste bij jou past. Vervolgens plannen we een gratis intakegesprek met de door jou gekozen trainer. Samen bespreken jullie jouw doelen, behoeften en natuurlijk of er een klik is.

Het intakegesprek is kosteloos. Op basis hiervan stellen wij een trainingsplan op dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Bij FitteVis geloven we niet in standaard trainingen. Alles wordt individueel aangepast. Dit is van groot belang, omdat we rekening houden met waar jij op dat moment staat.

FitteVis Personal training bussum

Trainen met een trainster van FitteVis is een waardevolle investering in jezelf. Je kan kiezen voor een personal trainer in Bussum en omgeving en traint op een plek waar jij je op je gemak voelt. 

fitness personal training bussum

Ook als je graag met een vriend of vriendin traint, mag de tweede persoon gratis deelnemen

Personal training

De kosten van de training zijn afhankelijk van jouw wensen en trainingsfrequentie. De prijs per training varieert tussen €60,- en €85,- (exclusief btw).

meest fitte verhalen

Veelgestelde vragen

Met een personal trainer van FitteVis train je op de mooiste plekken van Bussum. Kies zelf voor een gewenste buitenlocatie of train gewoon bij jou thuis. De vrouwelijke trainers van FitteVis nemen hun spullen overal mee naartoe.

Nadat je gekoppeld bent aan een vrouwelijke personal trainer die het beste bij je past, gaan jullie tijdens een gratis intakegesprek samen je doelstellingen bepalen. Hierna kun je samen aan de slag met het uitvoeren van jouw gepersonaliseerde trainingsplan.

Ja, zeker! Met de vrouwelijke personal trainers van FitteVis hebben we als doel om vrouwen te helpen gezonder, fitter en mentaal sterker te maken. Ook in Bussum helpen we je graag verder deze doelen te bereiken.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!