personal training vrouwen home workout

Jouw personal trainer voor thuis

Ben jij als vrouw op zoek naar een personal trainer aan huis?

FitteVis helpt je graag! Wanneer je wilt beginnen met sporten, of het juist na een tijdje weer opnieuw wilt oppakken, kan het een moeilijke stap zijn om (weer) te beginnen. Een luide en drukke sportschool past niet bij iedereen. Als je al geen liefhebber van de sportschool bent, wordt het lastig om tijd vrij te maken om te sporten. Dat terwijl sporten en goed voor jezelf zorgen zo enorm belangrijk voor je is. Daarom bieden wij personal training in de buurt aan, zodat jij met onze personal trainer thuis aan de slag kunt. Wij komen naar jou toe. Personal training voor thuis óf in het park in de buurt. 

Ervaar plezier met een personal trainer in de buurt

Sporten hoeft niet saai te zijn. Wij laten je zien dat sporten zelfs erg leuk is! Onze personal trainers aan huis kijken samen met jou welke soort training het beste bij je past. Op die manier zorgen we er samen voor dat iedere training een feestje is. Personal training buiten met een frisse neus in een omgeving waar je je fijn voelt maakt het allemaal mogelijk. Afwisseling en enthousiasme is erg belangrijk bij het sporten, zeker voor sporten met een personal trainer aan huis. Zo werken we samen aan een betere versie van jezelf, en maken we het zo leuk mogelijk!

Voordelen van een personal training aan huis

FitteVis is er voor jou om je het zetje te geven richting een gezonder leven. Sporten is namelijk veel meer dan alleen een afgetraind lichaam. Je moet je goed voelen. Met de personal training thuis van FitteVis ga je je snel beter voelen. Je wordt vitaler. Je zult je blijer voelen en merkt dat je meer energie hebt. Wij helpen vrouwen met onze training voor thuis te werken aan een betere versie van jezelf. Zo zorgen we samen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Dát is sporten.

plan van aanpak

stap voor stap naar een betere versie van jezelf

01.

02.

03.

ruth vis fittevis intake

meld je aan voor een vrijblijvend intake gesprek

Als je contact met ons opneemt via de mail of de telefoon hebben we een korte intake. Wij gaan dan kijken welke personal trainer het beste bij je past.

fitness-594143_1920

vrijblijvend intakegesprek

Deze trainer zal dan bij je langskomen voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken jullie wat je doelstellingen zijn, wat je nodig hebt en natuurlijk of er een klik is.

kettlebell training

start van personal training

Ben je vrouw en opzoek naar een personal trainer aan huis? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn gekwalificeerd om iedereen te helpen zijn of haar uiteindelijke doel te bereiken.

meest fitte verhalen

Neem contact met ons op

Wil je graag een vrijblijvend intake gesprek om te kijken of het iets voor je is? Twijfel dan niet en neem contact met ons op via ons contactformulier! Wil je sporten tijdens de zwangerschap en na de bevalling? Kijk dan eens naar ons speciale Mother & Move programma!

Veelgestelde vragen

Een personal trainer aan huis helpt je het zetje te geven als je sporten (weer) wilt oppakken. Zo werk je samen met een trainer aan een betere versie van jezelf.

Sporten kan je leuker en fijner maken door dit te doen in een omgeving waarin jij je op je gemak voelt. Wissel je trainingen af en richt deze zo in dat jij hier plezier uithaalt. Dit onder begeleiding van een personal training aan huis en voor je het weet kijk je ernaar uit om te kunnen sporten!

Een personal trainer aan huis geeft jou dat zetje wat je nodig hebt naar een gezondere levensstijl. Je hebt geen last van lange reistijden en wordt begeleid in de weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

Gratis intake aanvragen

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Wij nemen zo spoedig als mogelijk contact met jou op!